11 februari 2014

Kan ej heller svara på inlägg...

Minas svar på inlägg kommer ej i heller upp. Är inloggad på Google konto. Har testat att svara på tornhagsskolans, på min blogg och på denna. Ville svara Anna-Lena om min fråga med prizmo. Publicerades inte. Vill iaf tacka och säga att jag fick tag i app pixter som funkar på våra paddor. Testar den nu. Vad gäller för att kunna svara? Gör jag ngt fel? 

8 kommentarer:

 1. Men vad märkligt. Jag kan göra det både som anonym och inloggad på Google. Jag ska till Tornhagen idag och se om vi kan klura ut det, återkommer. Jag vet dock att de har valt att godkänna kommentarerna så det kan kanske dröja lite med på vår blogg borde det fungera.

  SvaraRadera
 2. Yvonne, du som har kommenterat tidigare har det blivit någon förändring på sidan?

  SvaraRadera
 3. Inte vad jag kan hitta? Är det någon inställning jag måste kolla? Kollat med Sara och vi gjorde samma sak men hennes publicerades.

  SvaraRadera
 4. Funkar från iPad men ej från iPhone...

  SvaraRadera
 5. Tack för inläggen Sara och Yvonne! Jag blir tokig på att det inte funkar som man vill... När man väl har en blogg vill man ju att det ska vara lätt för föräldrar/elever och andra att skriva kommentarer.

  SvaraRadera
 6. Tjejer, nu har jag testat ikväll (se kommentarer från inlägget innan) och när jag kommenterar från iPhonen så fungerar det när jag är inne i Safari men inte i bloggerappen.

  SvaraRadera
 7. Fungerar det så för er också?

  SvaraRadera